GLASSTRESS 

Laurent Reypens in Art Space Berengo met zijn werk 'Closed Theatre with Flowers For Freedom'

Tentoonstelling van 3 juni tot en met 27 november 2022. 

Elk gordijn heeft een achterzijde met een verleden, maar toont ook een voorzijde met een toekomst. Het boeket dat zichzelf vanachter het gordijn op de voorgrond plaatst, is louter symbolisch. Deze ‘Flowers For Freedom’ hebben zich namelijk vrij gevochten uit het toneel van het leven. Zij tonen ons de weg naar liefde, leven en dood ...

Laurent Reypens en de Fondazione Berengo nodigen u graag uit op de opening van de internationale tentoonstelling 'Glasstress' in Art Space Berengo te Murano om 18u.

De zevende editie van Glasstress brengt een groep toonaangevende hedendaagse kunstenaars uit Europa, de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Afrika en China samen in een ambitieuze tentoonstelling die de oneindige creatieve mogelijkheden van glas verkent. De kunstwerken zullen worden ondergebracht in de Fondazione Berengo Art Space in Murano, een oude verlaten glasblazerij die enkele jaren geleden werd omgebouwd tot een suggestieve tentoonstellingsruimte. Er zullen werken te zien zijn van kunstenaars die al eerder met Berengo Studio hebben samengewerkt, zoals Ai Weiwei, Jimmie Durham, Tony Cragg, Monira Al Qadiri en Thomas Schütte, maar ook van onder andere Vanessa Beecroft, María Magdalena Campos-Pons en Paloma Varga Weisz en Laurent Reypens.

Praktisch

Van 3 juni tot en met 27 november 2022

Adres: Fondazione Berengo Art Space Murano Campiello della Pescheria, 4, 30141 Venetië, Italië

Dinsdag tot zondag - 10u tot 17u - Maandag gesloten

Laurent en Sonja ontvangen u graag persoonlijk op deze tentoonstelling tussen 30 mei en 9 juni, graag een seintje vooraf op +32 486 76 68 57.  

Fondazione Berengo

Palazzo Cavalli-Franchetti

San Marco 2847

30124 Venice – Italy

tel +39 041.739453

comunicazione@berengo.com